In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken

Therapie voor sterkgevoelige mensen

en voor mensen op weg naar verbinding met hun gevoel

Training

In- en aanleiding

‘Hoe heb je dát gedaan, dat wil ik ook’.

Die reactie kreeg ik van verschillende mensen toen ik vertelde dat het gevoel en de uitstraling van een ander niet langer zomaar bij mij naar binnen wandelden. Dat was namelijk jarenlang zo geweest en daardoor vond ik deelnemen aan groepen (familie, werk, studie) lastig. Ik voelde wat niet uitgesproken werd en dat nestelde zich in mij. Ik sprak het zelden uit omdat ik mij daarvoor niet veilig genoeg voelde in de groep. Ik miste een grens tussen mij en die ander. Die heb ik NU DUS WEL! Als ik dat kan, dan kan jij dat ook. En daarom deze training:

Grenzen in en tussen mensen

Voel mensen aan én laat hun uitstraling bij hen

Wat mag je verwachten?

We gaan aan de slag met grenzen, met die van jou, de ander en van de groep. We trainen, oefenen, struikelen over onszelf en over elkaar. We staan weer op en gaan verder. Het is een training, geen (duffe) cursus. Je neemt een dag intensief de tijd om te oefenen met grenzen. In een veilige setting en met heldere kaders. We doen alleen aan theorie als het niet anders kan en om de praktijk in te leiden en te verdiepen. We nemen tijd om te reflecteren, persoonlijk en als groep, zodat je weet wat je meeneemt het dagelijkse leven in. Aan het eind ga je moe en voldaan naar huis, net als ik. Meer begrensd dan toen je kwam.

Voor wie is deze training?

In de eerste plaats natuurlijk voor sterke én gevoelige mensen. Als deze mensen problemen hebben, dan hebben die linksom of rechtsom vrijwel altijd een relatie met grenzen. Vanuit hun sterke kant gaan ze over hun eigen grenzen en vanuit hun gevoelige kant laten ze anderen over hun grenzen gaan. Een dubbelop én zelf versterkend proces.

Er zijn veel meer mensen die moeite hebben met grenzen, misschien is het wel het kernprobleem anno nu. Daarom is deze training ook geschikt voor andere volwassenen die zich herkennen in wat in de inleiding beschreven staat. Hoe diverser de groep, hoe diepgaander de training wordt. De groep bestaat uit maximaal 6 (basistraining) of 12 personen (de dynamische training) per keer.

Prijs

De training kost €297 per persoon en is inclusief maaltijd en materialen. Je betaalt vooraf. De prijs is inclusief btw als het beroepsgericht gevolgd wordt (CRKBO).

Plaats

In ‘De Hoeksteen’ aan het Klaartje Donzepad 59, 3813 PZ in Amersfoort-Schothorst. Wil je deze training inkopen voor jouw organisatie, neem dan contact op met Frank (06 22 45 47 21) of stuur een email.

Datum en tijd

De basistraining voor 6 personen wordt elke 2e vrijdag van de maand gegeven. Ik publiceer de datum ook op mijn facebookpagina onder de kop ‘evenementen’:  Volg ISIMOO op facebook en je hoeft geen datum te missen.

Vervolgaanbod

Heb je de basistraining gevolgd en smaakt het naar meer? De voorzichtige route is nog een keer de basistraining doen (andere mensen, andere groep, andere dynamiek). De steviger route is de dynamische training in een grotere groep: nieuwe mensen, meer mensen, meer dynamiek.

Vragen

Als je nog vragen hebt, mail of bel dan met Frank op 06 22 45 47 21.

Aanmelding

Stuur een mail en wij sturen je een aanmeldingsformulier.

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Psycholoog Amersfoort

Frank Odding, zelf gezond, gevoelig en sterk, is psycholoog en orthopedagoog. Hij steunt je graag in jouw zoektocht naar het evenwicht tussen sterk en gevoelig.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem contact op. Via de telefoon (06-22 45 47 21) of per e-mail. Net wat je prettig vindt of uitkomt. Ik reageer in de regel binnen een dag.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.