In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken

Therapie voor sterkgevoelige mensen

en voor mensen op weg naar verbinding met hun gevoel

Reviews

Mensen die jou voorgingen geven de volgende feedback:

 • Frank heeft mij geholpen in het zoeken naar wie ik ben. Ik kwam er zelf niet uit, en ik bleef maar dingen doen die ik niet wilde.
  Na enkele gesprekken kreeg ik zelf inzichten die ik nog niet eerder zo helder had gezien. Vervolgens kreeg ik de handvatten voor hoe ik met situaties kon omgaan.

  Kortom, Frank is echt een specialist en kan ik aanraden!

  Frank, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne gesprekken en hulp in mijn zoektocht!

  – Femm, 28 maart 2024

 • Fijne rustige man, zegt waar het op staat. Geen gevoel dat je veroordeeld wordt. Staat volledig open en vrij in de behandeling.

  – Daan, 30 januari 2024

 • De paar gesprekken met Frank hebben mij verder geholpen in mijn proces. De uitleg over sterkgevoeligheid was een eye opener en gaf veel inzicht. De vragen die hij stelt zetten me goed aan het denken. Het out of the box denken vond ik erg prettig, het verbreed je denkkader en maakt dat je uit je eigen gedachtewisseling stapt.

  – Jolanda, 26 september 2023

 • Het afgelopen jaar heeft Frank mij bijgestaan en mij op een hele prettige manier geholpen om sterker voor mezelf te gaan staan. Mijn eigen kracht, die ik altijd al in mij had maar ergens diep verborgen/weggestopt had weer naar boven weten te krijgen. Ik heb de behandelingen altijd als zeer prettiger ervaren. Frank straalt rust uit en stelt je door zijn houding en zijn “zijn” op je gemakt. Er heerst een fijne sfeer waarin je je op je gemak voelt. Vooral het gevoel dat je gelijkgestemd bent, en samen werkt en niet een “therapeut-patiënt” sfeer. Frank luisterde goed naar waar ik tegen aan liep maar wist ook op de juiste momenten mij “af te kappen” omdat ik nogal van het langdradig vertellen ben (vind ik zelf). Na elke behandeling ging ik met vernieuwde energie naar huis en met nieuwe handvaten om weer aan de slag te gaan zonder dat het echt als grote opdrachten voelde. Dingen die je in de dagelijkse praktijk toe kan passen, precies op de momenten dat je het nodig hebt.
  We hebben ook een keer wandelend door het park de behandeling gedaan, dat was ook echt een hele fijne manier!

  – Sanne, 24 juni 2023

 • Bij Isimoo heb ik fijne gesprekken kunnen voeren met Frank. Het voelde niet eens als therapie maar was juist heel gezellig. Gelijktijd heeft Frank mij helpen nadenken waardoor ik nu weer zelfstandig zelf verder kan gaan. Ik kan iedereen Isimoo aanraden.

  – Jutta, 12 juni 2023

 • Hele fijne man, die geen symptoom bestrijden doet maar echt vanaf de kern werkt.

  – Kevin, 1 juni 2023

 • was een heel bijzonder trajekt in 3 gesprekken
  mezelf terug vinden @ was het ” doel”
  ik heb Frank leren kennen als een warm persoon waarbij je je direkt veilig en op je gemak voelt
  Frank hoort meer dan je vertelt en heeft bij mij al in t eerste gesprek de laag kunnen aanraken waar ik in verdwaald was ,
  de puzzel in mn hoofd was heel snel gelegt en klaar
  de rust in mezelf en t overzicht heb ik weer terug gevonden
  elke dag ben ik daar enorm dankbaar voor

  – Linda, 28 april 2023

 • Frank is een vakman. Hij weet de zere plekken te vinden, terwijl hij je op je gemak laat voelen. Hij laat je zelf nadenken, onderzoeken en ontdekken, maar schuwt ook niet om concreet met oplossingen te komen.
  Eerlijk, open, helder, direct. Heel fijn traject gehad.

  – Bas, 14 maart 2023

 • Waar liep je tegenaan toen je nog niet wist dat je sterkgevoelig bent?

  Toen ik nog niet wist dat ik stergevoelig ben, merkte ik vooral dat ik mijn emoties minder goed begreep of onder controle kon houden. Dit leek mij vooral te overkomen. Ik liep snel over, huilde zonder dat ik begreep waarom en ik was prikkelbaar. Ik kon mijn gevoelens niet goed plaatsen. Mensen om mij heen begrepen mij ook niet goed als ik mijn emoties probeerde te beschrijven. Soms kreeg ik te horen dat ik mij ‘niet zo aan moest stellen’, terwijl ik dagelijks de uitdaging met mijn emoties ervaren aan moest. Ik begreep niet hoe ik mij zo leeg kon voelen na een dag in een ruimte met veel mensen, alsof ik de energie en emoties van anderen in mij opnam als een spons, zonder filter. De grens tussen mijn gevoel en dat van anderen was niet aanwezig, waardoor ik veel overnam van anderen. Van kinds af aan kon ik een ruimte al goed lezen en aanvoelen. Ik had door dat mijn ouders bijvoorbeeld discussie hadden zonder dat ze dit in dezelfde ruimte als ik hadden gevoerd.

  Wat gebeurde er toen je ontdekte dat je sterkgevoelig bent?

  Toen ik met Frank in gesprek ging voelde ik meteen een connectie. Alsof hij mij begreep zonder een woord te hoeven zeggen. Na het lezen van Sterkgevoelige mensen & grenzen wist ik het zeker, ik ben sterkgevoelig. Eindelijk kon ik mijn gevoel en daarmee mezelf beter begrijpen. Het voelde als een opluchting, een bevrijding. Het gaf mij inzicht in mezelf. Vanaf dat moment kon ik met mezelf aan de slag om te leren hoe ik hier beter mee om kon gaan.

  Hoe is je leven na die ontdekking?

  Het was alsof de sluier die om mij heen hing verdween. Ik zag het niet meer als een zwakte of probleem, maar als een kwaliteit. Ik kon mijn sterkgevoeligheid eindelijk ten goede gaan inzetten in mijn leven. Ik leerde ook beter mijn grenzen bewaken (onder begeleiding van Frank). Door bewust te zijn van deze kwaliteit heb ik mezelf veel beter leren kennen en met dit proces ben ik nog elke dag bezig. Ik ben zelfverzekerder, mijn humeur is vele malen beter, ik kan meer hebben en ik sta sterker in mijn schoenen. Door deze ontdekking kan ik dichter bij mezelf blijven. Ik begrijp niet alleen mijn gevoel en emoties beter, ook mezelf.

  – Dieuwke van Bokhorst, 14 maart 2023

 • ‘Met de tools van Frank is er bij mij inzicht gekomen hoe de verbinding hart en hoofd verbeterd kunnen worden. Hoe de verbindingen bij mij werken en waarom. Gevoelig en sterk, dat dit een kracht is. Vanuit dit vertrouwen weer vooruit. Vooral de werkwijze, die praktisch is en met een flap-over naar huis, zodat het behang er thuis afkan. Grapje… Het is een mooi naslagwerk. Ik ben Frank zeer dankbaar hiervoor’.

  cliënt die anoniem wil blijven

  – Anoniem, 14 februari 2023

 • Gaat trouwens goed met onze dochter. Ze is nu naar middelbare school en vindt het wel spannend en al wel een keer geblokkeerd maar zit lekker in haar vel. Ze gaat 1x per maand naar de geheime tuin in Amersfoort. So far so good.

  Was overigens onder de indruk van jouw aanpak en aansluiting bij belevingswereld van Noortje. Heeft erg goed geholpen.

  Hartelijke groet,

  – GJ, 14 februari 2023

 • Feedback op een Dag op Stap wandelcoaching

  ‘Hoi Frank,
  Je vroeg gister om feedback, hieronder heb ik het opgeschreven:
  ~ je bent rustig
  ~ je durft (door) te vragen
  ~ je geeft ruimte
  ~ je vraagt naar grenzen
  ~ je geeft een gelijkwaardig gevoel
  ~ zoals je zelf al zei; zonder oordeel
  Hoop dat je hier iets aan hebt.’

  – J. uit Amersfoort, 14 februari 2023

 • ‘Ik slaap weer’

  ‘Na ruim 10 jaar relatie met een dominante man was ik zoekende en rusteloos. Op eigen houtje kwam ik bij Frank terecht. Zijn website sprak mij aan, omdat het ‘anders’ is. Minder commercieel, of zo.. Zijn visie op gelijkwaardigheid, onconventionele en persoonlijke aanpak waren precies datgene waar ik naar zocht. Maar dit bleek pas achteraf. Op dat moment voelde het gewoon goed.

  Na een eerste telefoongesprek werd de eerste drempel al weggenomen. “Het is een man!”, dacht ik! Natuurlijk zei ik dat niet hardop ;-). Franks geruststellende woorden, hielpen mij over de streep: ”Het eerste gesprek is vrijblijvend; nee zeggen, kan altijd nog”. Vanaf het moment van kennismaking tot de laatste sessie heb ik mij een volwaardig gesprekspartner gevoeld.

  Ik groeide van een onzeker – kwetsbaar mens, naar een vrouw die weet wat ze wil en daar ook voor gaat, onafhankelijk van derden. Bovendien is de rust wedergekeerd. Ondanks een turbulent jaar, slaap ik weer hele nachten. En durf ik weer mijn eigen dromen na te jagen’.

  – Ellie uit Leusden, 14 februari 2023

 • Ik kwam met Frank ik aanraking toen ik vast liep in mijn werk. Door een sterke klik en een goed gevoel kreeg Frank het voor elkaar dat ik er weer in ging geloven. Hij sprak mij aan op mijn kracht en liet me zien hoe het ook kan. De begeleiding van Frank ging verder dat alleen mijn werk en ik verbaasde mij tot welke inzichten hij mij zelf liet komen door vragen te stellen. Kernwoorden in de begeleiding door Frank zijn: RUST, overtuiging, inzicht en diepgang. Dit was waar ik behoefte aan had en hij sloeg de spijker op zijn kop. Ik kan iedereen aanraden om (als je daar behoefte aan hebt) een kennismakingsgesprek te plannen en te onderzoeken of er bij jullie ook een klik kan ontstaan !

  – Geert, 14 februari 2023

 • Therapie – reactie

  Al jaren liep ik tegen dingen aan die niet naar mijn zin gingen. Het lukte maar niet om de visie die ik heb voor mijn bedrijf door te voeren. Privé liep ik tegen dingen aan die ik graag anders zag.

  Ik merkte dat ik in een soort schijnwereld ging leven om de werkelijkheid maar niet te hoeven zien en vooral niet te voelen! Altijd zorgen dat ik bezig was, werk, of veel sporten. Als ik maar geen tijd had om na te denken. Een avond niks doen werd een hel voor mij. Te veel onrust in mijn hoofd.

  Natuurlijk wist ik dat ik mezelf voor de gek hield. Maar voor mij leek het een soort afweermechanisme om toch nog plezier in het leven te hebben. Vaak werkte dat hele tijden prima, maar altijd waren er periodes waar ik me niet lekker voelde. Die periodes begonnen elkaar steeds sneller op te volgen. Ik kende mezelf niet meer terug. Daar leed ik niet alleen onder maar ook juist degene om wie ik veel geef.

  Tijd dus om echt hulp te zoeken. Maar bij wie zou ik me voldoende op mijn gemak voelen om me ook echt open te stellen.

  De zoektocht was begonnen. Ik heb heel wat sites bezocht. Ook een paar buiten mijn regio. Enkele praktijken heb ik gebeld, maar dat voelde gewoon niet goed. Soms te commercieel, soms te onpersoonlijk.

  Uiteindelijk kwam ik op de site www.isimoo.com.  En met name het stukje over sterkgevoeligheid (https://isimoo.com/kenmerken-sterkgevoeligheid/) sprak mij aan. Hé, dat gaat over mij dacht ik. “Zou dat iemand zijn die mij begrijpt?” dacht ik meteen.

  Dus meteen gebeld en een afspraak gemaakt. Dit bleek één van de beste beslissingen van mijn leven te zijn.

  Frank heeft iets rustgevends. Ik voelde me op mijn gemak om mijn verhaal te doen. Vervolgens bespraken we wat dat met mij doet en wat ik anders zou kunnen doen. Hij gaf me inzicht in de werking van de hersenen bij verschillende typen mensen en gaf me tips hoe daar beter mee om te gaan.

  Tips die erg waardevol zijn gebleken. Ik heb het gevoel weer dat ik mijn eigen leven regeer en ben in jaren geestelijk niet zo rustig geweest. Ik geniet weer van het leven en daarmee de mensen om mij heen ook weer.

  Nogmaals bedankt Frank!

  Groeten, Marc

  – Marc, 14 februari 2023

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.