In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Dynamische training

Deze training lijkt qua doel, werkwijze en opzet op de basistraining. Bij deze dynamische training zijn we echter met meer mensen zodat er meer dynamiek ontstaat. En er is een theateracteur aanwezig, die ondersteunend werk doet en waarmee concrete situaties geoefend kunnen worden. Bovendien trekken we de grenzen strakker aan en beïnvloeden we de situaties meer. Zo zorgen we voor een sterkere dynamiek rond het thema grenzen en ontstaat een mooie vervolgtraining op de basistraining. De basistraining is veilig en vertrouwd, de dynamische training is veilig en uitdagend.

Hoe besluit je voor welke van de twee trainingen je kiest? Ik zou starten met de basistraining en daarna de dynamische. Dan krijg je een geleidelijke opbouw in het thema grenzen. Ik ken een paar mensen die meteen dachten aan de dynamische training. Al pratend kwamen we erachter dat ze juist beter de basistraining konden nemen. De dynamische training sloot meer aan bij hun jachtige, stoere, snelle patroon. Als je dat wilt doorbreken, dan kies je beter voor de basistraining.

Heb je nog vragen of wil je overleg, bel me dan op 06 22 45 47 21. Mailen kan natuurlijk ook.

Laatste Blogs

Intimiteit en schijnintimiteit

Klacht

Hooggevoelig of sterkgevoelig II

Hooggevoelig of sterkgevoelig I

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successen

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.