In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Community van sterkgevoelige mensen

Toen ik besloot om Praktijk Frank Odding om te vormen tot ISIMOO was mijn eerste gedachte: ik wil mensen gaan opleiden om zo te komen tot een landelijk dekkend netwerk van ISIMOO-hulpverleners. Ik kwam erachter dat dit mijn oude patroon is: het kleine, grijze muisje dat van hoek naar hoek rent en heel hard piept omdat hij doodsbang is dat iemand op hem gaat staan. In mijn best haalbare versie associeer ik mij meer met een olifant: groot, sterk en gevoelig.

Ik zag eens een beeld hoe een olifant met een grote achterpoot aan haar doodgeboren kalf voelde. Als ik een olifant in mijn achtertuin zou houden, dan komen mensen van overal om dat te zien. Zo zou het gaan met ISIMOO: ik help mensen uit Amersfoort en van veel verder weg. Steeds meer sterkgevoelige mensen weten me te vinden (o.a. vanuit Leeuwarden, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Almelo, Enschede, Emmeloord, Zwolle). Daar ben ik blij mee en God dankbaar voor, ik help jullie graag. Hoe meer sterkgevoelige mensen ik kan bereiken, hoe liever het mij is.

Een virtuele ontmoetingsplek voor sterkgevoelige mensen

Toen kwam ik op een dag op een website van The Huddle. Ik had de manier gevonden om meer mensen te bereiken en met elkaar in contact te brengen. Ik ben bezig met het opzetten van de ISIMOO Community voor sterkgevoelige mensen. Een virtuele plek waar mensen elkaar online kunnen ontmoeten, waar ze moeilijkheden kunnen delen om ondersteund te worden en waar ze successen kunnen delen. Een warme plek om niet langer in de kou te staan, want dat overkomt sterkgevoelige mensen net iets te vaak.

Zodra je je kunt aanmelden, laat ik het hier weten. Voor nu moet je nog even geduld hebben.

Laatste Blogs

Intimiteit en schijnintimiteit

Klacht

Hooggevoelig of sterkgevoelig II

Hooggevoelig of sterkgevoelig I

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successen

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

Grenzen in en tussen mensen, ons trainingsaanbod:

Psycholoog Amersfoort

Frank Odding, zelf gezond, gevoelig en sterk, is psycholoog, orthopedagoog en hardlooptrainer. Hij steunt je graag in jouw zoektocht naar het evenwicht tussen sterk en gevoelig.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem contact op. Via de telefoon (06-22 45 47 21) of per e-mail. Net wat je prettig vindt of uitkomt. Ik reageer in de regel binnen een dag.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.