In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken

Therapie voor sterkgevoelige mensen

en voor mensen op weg naar verbinding met hun gevoel

Puur maatwerk

Pas jij in een protocol? Gaat een protocol in jou passen? Ik denk dat protocollen goed werken als de directeur van een GGZ-instelling zijn personeel, veelal jonge vrouwen die net afgestudeerd zijn (die zijn goedkoop), onder controle wil houden. 

Geprotocolleerde behandeling is evidence-based? Da’s mooi, maar werkt die dan per definitie ook voor jou? Met name als je sterkgevoelig bent, kun je je dat afvragen, lees dit blog er maar eens op na. 

EMDR werkt ook, waarom zie ik dan sterkgevoelige cliënten bij wie het niet werkte? Iets met vertrouwen en dan met name te weinig vertrouwen in de therapeut? 

Bij ISIMOO geloven we in ‘intuïtieve therapie in eenvoud’: wij zetten onze intuïtie in om jou op gang te krijgen. We brengen daarbij uitdagingen en problemen terug naar hun kern en van daaruit begint verandering bij het besef hoe het werkt.

Zo komen we dus aan puur maatwerk als de basis onder onze aanpak. Wij stemmen onze aanpak af op jouw wensen, behoeften, verwachtingen en niet andersom.

Doordat je zelf de factuur betaalt hebben we alleen te maken met jou en mij, jullie en ons. Geen huisarts, bedrijfsarts of regiebehandelaar. Ook hierin pakken we de kern: jij met je hulpvraag en wij die naast je gaan staan zodat we samen kunnen onderzoeken en ontdekken wat jouw weg door dit leven is. Mooier dan dit wordt het niet, toch?

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.