In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken

Therapie voor sterkgevoelige mensen

en voor mensen op weg naar verbinding met hun gevoel

Over Nathalie

Ik ben Nathalie ter Burg en ik ben 46 jaar.

Ik ben woonachtig in Barneveld en heb een passie voor dieren. Al van jongs af aan maak ik graag contact met dieren en ben ik gefascineerd door wisselwerking tussen mens en dier. In mijn puberteit heb ik veel met paarden gewerkt en heb ontdekt dat het de mens kan helpen op hun reis door het leven.

Door jezelf open te stellen kun je communiceren met een dier en daardoor jezelf beter leren kennen en zo ook het dier. De reactie van een dier heeft vaak te maken met ons welbevinden: hoe gaan wij om met hen en snappen we wat ze bedoelen? Soms interpreteren we gedrag verkeerd en ontstaan er moeilijkheden. 

In mijn volwassen leven ben ik me meer bezig gaan houden met de hond. Zelf hebben we 2 honden opgevangen, die uit een nare situatie kwamen. Het werd mijn passie om met deze honden aan de slag te gaan om ze nog een mooi leven te geven. Ook heb ik een tijd in de hondenuitlaatservice gewerkt en heb daar veel geleerd. Het is fantastisch om met deze dieren te werken en hier zelf als mens ook door te mogen groeien.

Nu heb ik de workshop dierentolk gevolgd en mag ik mij zelf aanbieden om samen met u en uw dier te kijken naar het gedrag en de wisselwerking tussen u en het dier.

Wilt u meer weten over mijn ervaringen. Neem dan contact met ons op.

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.