In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Op zoek naar verbinding met je gevoel

Noodknop

Amersfoort, zomer 2023

Hallo cliënten,

Noodknop voor cliënten, dat klinkt best heftig en daar is het precies voor bedoeld. Ik ga dit jaar, samen met mijn gezin, gedurende langere tijd op vakantie, Praktijk ISIMOO is gesloten van 2023-07-11 tot en met 2023-08-16.

Stel dat je in deze periode behoefte hebt aan ondersteuning omdat het echt niet meer gaat, dan bied ik de volgende mogelijkheid, zodat je niet bij een ‘vreemde’ psycholoog je verhaal opnieuw hoeft te doen.

Van 2023-07-27 tot en met 2023-08-16 kan je via de mail info@isimoo.com contact opnemen. Ik kan dan op een voor mij geschikt moment reageren.

Ik stel de volgende procedure voor:

Stap 1

Je brengt je eigen probleem/issue/uitdaging in kaart met behulp van een van deze twee methoden:

  1. Methode van Stettbacher:

1. Wat gebeurde er?
2. Hoe voelde ik me?
3. Waarom gebeurde het?
4. Wat had ik nodig?

Het antwoord op de vierde vraag kun je gebruiken als bron van inspiratie in het hier en nu door het toe te passen als de situatie erom vraagt.

2. Het Keten-Wolkjes-Model
Op mijn website www.isimoo.com staat bij de downloads een toelichting op het Keten-Wolkjes-Model. Bekijk die en pas dan de gevolgde methode toe op je eigen thema.

Het kan zijn dat je met behulp van een of beide methoden verder kunt. Dat zou mooi zijn. 

Blijft de behoefte aan contact staan, pas dan stap 2 en verder toe.

Stap 2

Maak €50 over naar NL58KNAB0256359482 t.n.v. F. Odding/ISIMOO onder vermelding van ‘Noodknop’. Deze financiële drempel is bedoeld om goed na te denken en voelen of je contact nodig hebt. Als dat zo is, maak dan gerust gebruik van mijn aanbod, voel je dan zeker niet bezwaard.

Stap 3

Mail het resultaat van stap 1 met je toelichting en vraag naar info@isimoo.com. Ik reageer zodra het mij uitkomt op je mail. Je krijgt de gelegenheid om verhelderingsvragen te stellen, waarna ik nog een keer reageer. 

Daarna stopt de noodknop. Bij een nieuwe situatie begin je opnieuw bij stap 1.

Ik wens jullie toe dat je hier geen gebruik van hoeft te maken. Mocht het nodig zijn, dan krijg je zeker antwoord en help ik je zo adequaat mogelijk verder.

Met een zomerse groet,

Frank Odding 

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.