In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken

Therapie voor sterkgevoelige mensen

en voor mensen op weg naar verbinding met hun gevoel

Nieuws

September 2022

Ik heb een lekkere start gemaakt na vier weken vakantie, waarvan drie in Zweden. Dat heeft me goed gedaan en wat losgemaakt. Belangrijkste nieuws: ik ga ISIMOO uitbreiden tot een netwerk van sterkgevoelige hulpverleners, zodat we met elkaar steeds meer (sterkgevoelige) mensen kunnen helpen op een diepgaan manier, zonder protocol en vanuit puur maatwerk, elk gesprek ‘special edition’.

Zomervakantie 2021

Prediker zei het al: voor alles is een tijd. Hard werken afwisselen met ontspannen, dat ga ik doen. Vanaf 16 augustus verwacht ik weer beschikbaar te zijn. Of eigenlijk vanaf 23 augustus, want die eerste week stroomt al weer lekker vol.
Ik wens je/jullie een ontspannen vakantie!

Kerstvakantie 2020

Praktijk ISIMOO is gesloten vanaf 24 december 2020.
Ik neem vakantie om bij te komen van de drukte en om er vanaf 4 januari 2021 weer te zijn voor jullie. Ik wens jullie goede Feestdagen en voorspoed in 2021, dankzij en ondanks tante Co Rona

Therapie in Coronatijd

ISIMOO is en blijft open zolang als ik gezond ben. Als jij Coronaklachtenvrij bent, ben je welkom. Heb je klachten, dan verzetten we de afspraak kosteloos, want zo bereiken we een win-winsituatie voor jou en mij. Laat je niet meeslepen in de angst en paniek, gebruik je nuchtere boerenverstand. Mocht je langskomen niet zien zitten en toch hulp nodig hebben, dan kunnen we via beeldbellen of via de telefoon afspreken. De hulp kan hoe dan ook doorgaan.

Zit je thuis en verveel je je? Kijk dan eens op www.klopthet.nl, mijn nieuwe bedrijfsonderdeel of verdiep in je de concepten op mijn website. Reageer gerust als je er een vraag over hebt.

Herfstvakantie

De vakantie is weer voorbij, ik ben fris aan het werk gegaan en heb weer mooie gesprekken gevoerd en bijbehorende resultaten gezien. De therapiegesprekken zijn gebaseerd op twee pijlers: wederkerigheid en gelijkwaardigheid. Samen aan de slag om jou weer kloppend te krijgen. Mooier werk kan ik niet bedenken. Kom maar op met je aanmelding.

 

 

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.