In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

ISIMOO Wandelgroep

Nee, geen psychologische wandelgroep, geen verkapte groepstherapie, wel een wandelgroep, die stapsgewijs mogelijkheden creëert voor gesprekken op het niveau van intimiteit. Daarmee bedoel ik echt contact en echte verbinding, zodat je ten diepste gezien, gehoord en erkend wordt. Zelfs als je het heerlijk en volledig oneens bent met elkaar.

Voor wie

Voor sterkgevoelige mensen en anderen die behoefte hebben aan echt contact en echte verbinding. Die van wandelen houden en niet schrikken van een spatje regen. Of twee spatjes. Die zich durven uitspreken vanuit wat ze voelen en niet blijven liggen als ze struikelen over wat de ander teruggeeft.

Hoezo

Sterkgevoelige mensen voelen zich nog wel eens anders dan anderen. Dat zijn ze in zekere zin ook met als gevolg dat ze zich eenzaam kunnen voelen, omdat ze geen aansluiting vinden in de diepte die zij zoeken en waar zij gelukkig van worden. Door samen te wandelen zijn we niet meer anders, we vinden herkenning en aansluiting en we zijn in beweging. Drie vliegen in een klap.

Hoe dan

We wandelen in de buurt van Amersfoort* op elke derde dinsdagavond (we starten in januari 2021) van 19:00 tot ongeveer 21:00 uur. We eindigen bij een restaurant, waar we iets kunnen drinken en eventueel eten.

Je meldt je aan via frank@isimoo.com, geeft je naam en mobiele nummer op en je wordt toegevoegd aan de ISIMOO wandelappgroep. De bijdrage is €10,00 per wandeling.

Toegift

Een keer per half jaar organiseer ik een wandeldag. De eerste staat gepland op vrijdag 12 maart 2021 en die gaat naar Drenthe, in de buurt van Assen. 

Ik heb er zin in, jij ook?

Meld je aan via info@isimoo.com of bel me op 06 22 45 47 21

* Wil jij bij jou in de buurt een ISIMOO wandelgroep starten en coördineren? Leuk, neem contact met me op, dan spreken we het hoe en wat door.

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.