In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Voor de kloppende versie van jezelf

Als jij een ruimte met mensen binnengaat, heb je dan meteen door of de sfeer klopt? Ontmoet jij regelmatig mensen die het ene zeggen of doen en het andere uitstralen?
 En heb je geen idee wat je hiermee moet, want:

  • Of je nu ingaat op het ene of het andere signaal, je maakt altijd de verkeerde keuze
  • Als je het probeert aan te kaarten, krijg je de bal teruggekaatst
  • Of je voelt je niet veilig genoeg en je trekt je intern terug, met op termijn alle gevolgen van dien: niet lekker in je vel zitten, niet in een groep kunnen functioneren, spanning, stress, angst, paniek, dip, depressie en/of een relatiecrisis

Neem jij te veel verantwoordelijkheid voor wat je voelt of ziet, waardoor jij kwijtraakt?
 Heb jij moeite met het bewaken van je eigen grenzen, vooral in contact met anderen?

De kans is groot dat je een hooggevoelige of sterkgevoelige man of vrouw bent. Dat heeft mooie kanten, maar ook lastige, zoals je merkt en voelt. Ben jij klaar met de klachten en problemen die deze hooggevoeligheid met zich meebrengt en wil je aan de slag met jezelf en bovenstaand dilemma?

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Grenzen in en tussen mensen, ons trainingsaanbod:

Psycholoog Amersfoort

Frank Odding, zelf gezond, gevoelig en sterk, is psycholoog, orthopedagoog en hardlooptrainer. Hij steunt je graag in jouw zoektocht naar het evenwicht tussen sterk en gevoelig.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem contact op. Via de telefoon (06-22 45 47 21) of per e-mail. Net wat je prettig vindt of uitkomt. Ik reageer in de regel binnen een dag.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.