In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Op zoek naar verbinding met je gevoel

Hondentolk voor mensen

Een connectie hebben met je hond en samen genieten van de wandeling, het werken en het spelen: dat is het leuke van het hebben van een hond. Daar genieten jij en je hond van.

En als dat nou niet lukt? 

Dan kom je naar ons, wij helpen jou en je hond. We starten met een ontmoeting en daarna zien we verder, als het nog nodig is tenminste, want sommige issues zijn in één gesprek op te lossen.

Ons aanbod:

  • Wij komen naar jou
  • Jij komt met je hond naar ons
  • Jij komt met een foto van je hond naar ons

Doel

Wat ons betreft is de grote vraag: welk deel van het probleem is van de hond en welk deel is van jou? Een hond is een en al energie en sterk gericht op jouw lichaamstaal. Wat neemt hij van jou over? Wat neem jij over van je hond? We onderzoeken en ontdekken samen wat van wie is, maken een plan van aanpak en gaan aan de slag. Als we klaar zijn, genieten jij en je hond van elkaar. En dat scheelt een stuk.

Wat niet?

Voor de duidelijkheid: we geven geen hondentraining van ‘zit’, ‘af’ en ‘blijf’. Wij werken aan verbinding en vanuit de psychologie van mens en hond.

Kosten: 

– €95 per keer (reken op een uur), als we naar jou komen komt er een toeslag overheen op basis van de afstand: 10%, 25% of 50%).

– €150 als wij – Nathalie en Frank – samen aan de slag gaan.

Lees meer over ‘Nathalie en dieren‘ en ‘Frank en honden‘.

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.