In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Het verhaal van Ellie

Reden van aanmelding

‘Eind 2015 verbrak ik mijn relatie met een man met narcistische trekjes. Hoewel ik mij toen wel sterk genoeg voelde om uiteindelijk de knoop door te hakken, brak de onzekerheid mij op. Ik was rusteloos, zoekende en sliep slecht. Zoekende naar wie ik ben en wat ik wilde, zat ik niet te wachten op nog iemand die mij dat zou voorschrijven’.

Over de therapie

Vanaf het moment van kennismaking tot de laatste sessie heb ik mij een volwaardig gesprekspartner gevoeld.

Ik groeide van een onzeker – kwetsbaar mens, naar een vrouw die weet wat ze wil en daar ook voor gaat, onafhankelijk van derden.

Bovendien is de rust wedergekeerd. Ondanks een turbulent jaar, slaap ik weer hele nachten. En durf ik weer mijn eigen dromen na te jagen’.

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.