In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Het verhaal van Daisy

Reden van aanmelding

Mijn naam is Daisy, ik kwam in 2016 bij Frank. Zowel in mijn werk als privé was ik nogal vastgelopen, ik was de weg kwijt. Wie ben ik, wat kan ik? Mijn eigenwaarde had vanwege de “mislukkingen” een behoorlijke deuk opgelopen. Elke dag begon huilend en eindigde zo. Doodmoe was ik en reageerde op alles primair, vol gas. Het was tijd voor gas terug, ik was alleen aan het overleven. “Overspannen” zei de bedrijfsarts, toen ik me ziek meldde. Pfff, ik ben nogal van “het mezelf aanpakken”, dus ik ging op retraite. Daarnaast bood mijn werkgever mij een coach aan en zo werd Frank mij aanbevolen.

Tijdens de coaching stond de zoektocht naar mijzelf centraal. Reflectief kijken naar waarom mij dit “overkwam. Frank hielp mij een analyse van mezelf te maken en te kijken naar hoe ik terug kon naar het werk. Welke positie past mij in het bedrijf en is deze positie haalbaar? Past dit mij? Waar liggen mijn krachten en waar ligt het gevaar op de loer? Tegen wie vocht ik en hoe kwam ik in de overleefstand? Welke invloed heeft mijn verleden hierop? Waar staan mijn ouders en overige familieleden? En mijn partner? Frank schreef alle punten en lijnen op flapovers, die ik mee naar huis nam. Het is een mooi naslagwerk geworden, waar ik nog op terug kan grijpen.

Na de coaching heb ik ontslag genomen bij het bedrijf waar ik werkte. Het paste mij niet. De cultuur en mijn positie sloten niet aan bij mijn kwaliteiten en visie. Het is mij duidelijk geworden welke positie ik kan en wil bereiken. Pipi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Met Franks tools, heldere uitleg, oplettendheid en reflectie, heb ik het vertrouwen weer teruggekregen in mijzelf, ben ik sterker dan ooit. Ik sta weer vol in het leven en durf verder te gaan dan ik ooit ging. Ik ben dichter bij mezelf en ik ben Frank heel dankbaar voor zijn hulp. Ik overleef niet, ik LEEF!

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.