In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Training Grenzen in en tussen Mensen 1.0 en 2.0

Kernwoorden: rust, vertraging, bewustwording

Je zit op een stoel, kijkt wat om je heen, knoopt een praatje aan met buurman of buurvrouw. Eigenlijk weet je niet precies wat er gaat gebeuren. Dat was even slikken, maar je hebt je erover heen gezet. Het belangrijkste weet je: je gaat aan de slag met het thema grenzen. De grenzen in jouzelf en de grens tussen jou en die ander. En dat is precies wat jij nodig hebt: ontdekken waar je grenzen liggen, zodat je in het dagelijks leven meer jezelf kunt zijn en blijven, waardoor je de uitstraling van de ander bij die ander laat, waardoor jij gelukkiger wordt.

De training begint: een oefening, een verhaal, een uitwisseling in drie woorden, een oefening. Je merkt op: je wordt rustiger, je krijgt door wat er door je heen gaat, je neemt steeds meer gevoelens waar.

De basis voor de training is gelegd. Kennismaking naar aanleiding van twee vragen, bewustwording van sfeer en ruimte, het formuleren van jouw trainingsvraag. Die is leidend voor jou.

Een ding is zeker: we praten niet teveel over grenzen. We voelen, onderzoeken en ontdekken waar ze liggen. We werken aan een meer begrensd leven zodat je meer energie en vitaliteit ervaart. En de rest: laat het maar gewoon gebeuren. Dat deden al heel wat mensen voor jou. Zij waren verrast, opgelucht en blij. Nu jij nog.

Organisatie

De training vindt plaats in kerkgebouw de Hoeksteen, Klaartje Donzepad 59

Basistraining 1.0: 2 vrijdagavonden in de oneven maanden, 19:00 – 21:30 uur

Trainers: Frank

Basistraining 1.0: een vrijdag in de even maand, 10:00 – 16:00 uur

Trainers: Frank en Maaike

Dynamische training 2.0: vrijdag in de oneven maand, 10:00 – 16:00 uur

Trainers: Frank en Maaike

Kosten: 199 p.p.

Aantal deelnemers: 8

Aanmelding: info@isimoo.com

 

Wil je toch meer weten? Bel ons dan:

Frank 06 22 45 47 21

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.