In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken

Therapie voor sterkgevoelige mensen

en voor mensen op weg naar verbinding met hun gevoel

Relatietherapie

Sterkgevoelig

Mooi, het is nu tijd voor jullie om echt gezien & gehoord te worden. Zijn jullie allebei sterkgevoelig? Is een van de twee sterkgevoelig? Hoe het ook zij, relaties zijn dynamisch, er gebeurt van alles en nog wat. De ene periode gaat het beter en de andere periode gaat het duidelijk minder. Soms ben je echt afgestemd op elkaar en verbonden met elkaar. En op andere momenten is dat ver weg. Dan voel je je eenzaam en alleen, ondanks dat je samen bent. Je voelt je niet gezien en gehoord en ondanks dat je weet dat je van elkaar houdt, je voelt het niet meer. Zal dat gevoel nog terugkomen? Of groei je uit elkaar en is het tijd om je eigen weg in te slaan. Maar ja, de kinderen dan? Zucht.

Een van de twee sterkgevoelig

Dit patroon kan vooral voorkomen als een van jullie sterkgevoelig is en de ander niet. Je leeft dan als het ware op twee verschillende golflengtes en dan kan je, zelfs als je dezelfde woorden gebruikt, toch nog langs elkaar heen praten. Lees dit blog er maar eens op na. Met name een sterkgevoelige partner mist nog wel eens de echte, diepergevoelde erkenning.

Al met al genoeg fronten en niveaus waarop dingen goed kunnen gaan of fout.

En nu zijn jullie op het punt gekomen dat jullie er samen niet meer uitkomen. Sterk dat jullie dat durven te erkennen en daarmee is de eerste, belangrijke stap gezet in het therapeutische proces. Nu het vervolg nog.

In therapie bij ISIMOO

Als je bij ons in therapie komt, dan kan je rekenen op een menselijke aanpak. Wij zijn zelf sterkgevoelig, hebben relaties met partners die in meer of mindere mate wel/niet sterkgevoelig zijn. Wij kennen de dynamiek van een gezinsleven met kinderen en huisdieren.

Wij werken niet met protocollen en standaardaanpakken. In het eerste ont-moetingsgesprek maken we kennis en we verkennen jullie levenswegen en de hulpvragen.

En we delen hoe wij de gesprekken voor ons zien, zodat we kunnen afstemmen met jullie:

  • Ik ben verantwoordelijk voor ik, jij bent verantwoordelijk voor jij
  • Ik heb een keuze, jij hebt een keuze
  • De vier pijlers van ‘Kloppende Communicatie’: gelijkwaardig & wederkerig, afgestemd & verbonden
  • Elk gesprek is gebaseerd op jullie hulpvraag van dat moment
  • Wij zijn 100% aanwezig om jullie te helpen hele

Durven jullie het aan? Wij ook

MAAK EEN AFSPRAAK

Niet sterkgevoelig, anders gevoelig of niet gevoelig

Zijn jullie niet sterkgevoelig en wel anders gevoelig of denk je niet gevoelig te zijn? Als jullie het idee hebben, dat je bij ons ‘moed’ zijn, dan ben je welkom. Omdat wij sterkgevoelig zijn, kunnen we jullie verder helpen. We gaan dan in ieder geval onderzoeken & ontdekken wat jullie gevoel jullie wil vertellen. Het kan zijn dat er een wereld voor je opengaat.

Relatietherapie in combinatie met individuele therapie

Bij ISIMOO combineren we nog wel eens relatietherapie met individuele therapie. Dat kan door een en dezelfde hulpverlener gedaan worden, ook is er de mogelijkheid een collega bij het proces te betrekken. Belangrijk is te weten dat onze aandacht en focus gericht is op de persoon of personen die voor ons zit/zitten. Wij delen geen informatie met de partner als we individuele therapie geven, dat mag je zelf doen.

Doel relatietherapie

Onze eerste inzet is gericht op herstel en behoud van de relatie. Dit is echter niet in alle situaties reëel. In die situaties kunnen we jullie helpen om te onthechten en je eigen grondgebied weer in te nemen, waarbij duidelijke afspraken zijn gemaakt met de dan ex-partner, als jullie samen kinderen hebben.

Jullie en wij investeren

Wij investeren onszelf: we zijn 100% aanwezig in de gesprekken en doen alles wat nodig is om jullie verder te helpen.

Jullie investeren in de eerste plaats in julliezelf: de kwartjes gaan vallen, de puzzelstukjes vallen op hun plek, jullie worden gezien & gehoord.

Financieel: we starten met een pakket van 10 gesprekken*, hier betaal je €1150,00 voor. Voor het eerste, vrijblijvende ont-moetingsgesprek betaal je €95,00.

Durven jullie het aan?

MAAK EEN AFSPRAAK

Amersfoort: Frank 06 22 45 47 21

Ede:  Christien 06 23 59 30 10

* gesprekken die je niet afneemt, blijven geldig, er wordt geen geld teruggestort

 

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.