In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Relatie therapie

Herken jij jezelf of je partner in het onderwerp sterkgevoeligheid? Of geldt het misschien voor jullie allebei? In beide gevallen geeft het dynamiek in de relatie, zoals je merkt:

  • Verschillen jullie over onderwerpen sterk van mening, hetgeen leidt tot onenigheid, ruzies of conflicten?
  • Heeft een van jullie twee zich teruggetrokken uit de relatie, waarop de ander reageert met afstand of juist overmatige nabijheid en zorg?
  • Of begrijpen jullie elkaar ten diepste niet meer?

We willen er samen weer uitkomen!

Er kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan problemen in de relatie. Eén ding staat echter vast: bij jullie allebei is de wens en de wil aanwezig er samen uit te komen. Dan zijn jullie bij ISIMOO aan het goede adres. We doen er alles aan wat nodig is om een relatie weer op de rit te krijgen. In de relatietherapie hebben we aandacht voor jullie samen en voor elk van jullie apart. We werken transparant en maken duidelijke afspraken.

Relatietherapie biedt natuurlijk geen garantie voor succes, was dat maar mogelijk. Mochten jullie tot de conclusie komen dat er geen gezamenlijke toekomst meer is, dan werken we aan een goed afscheid en eventueel goede afspraken m.b.t. de kinderen.

Spreekt mijn verhaal en mijn aanpak jullie aan? Maak dan een afspraak voor een ontmoetingsgesprek. We maken kennis, verkennen de hulpvraag en bepalen met elkaar of en hoe we het traject ingaan.

Laatste Blogs

Klacht

Hooggevoelig of sterkgevoelig II

Hooggevoelig of sterkgevoelig I

Sterkgevoeligheid – aanvulling

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successen

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.