Therapie. Coaching. Training. In eenvoud.

Relatie therapie

Op de startpagina van mijn website stel ik drie vragen. Herken jij jezelf of je partner in een of meer van die vragen? Dan is de kans dus groot dat een van jullie sterkgevoelig is. Of geldt het misschien voor jullie allebei? In beide gevallen geeft het dynamiek in de relatie, zoals je merkt:

  • Verschillen jullie over onderwerpen sterk van mening, hetgeen leidt tot onenigheid, ruzies of conflicten?
  • Heeft een van jullie twee zich teruggetrokken uit de relatie, waarop de ander reageert met afstand of juist overmatige nabijheid en zorg?
  • Of begrijpen jullie elkaar ten diepste niet meer?

We willen er samen weer uitkomen!

Er kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan problemen in de relatie. Eén ding staat echter vast: bij jullie allebei is de wens en de wil aanwezig er samen uit te komen. Dan zijn jullie bij ISIMOO aan het goede adres. We doen er alles aan wat nodig is om een relatie weer op de rit te krijgen. In de relatietherapie hebben we aandacht voor jullie samen en voor elk van jullie apart. We werken transparant en maken duidelijke afspraken.

Relatietherapie biedt natuurlijk geen garantie voor succes, was dat maar mogelijk. Mochten jullie tot de conclusie komen dat er geen gezamenlijke toekomst meer is, dan werken we aan een goed afscheid en eventueel goede afspraken m.b.t. de kinderen.

Spreekt mijn verhaal en mijn aanpak jullie aan? Maak dan een afspraak voor een ontmoetingsgesprek. We maken kennis, verkennen de hulpvraag en bepalen met elkaar of en hoe we het traject ingaan.

Laatste Blogs

Het keukentafelgesprek

Wachtlijsten zijn nodig

Walgelijk – over falende jeugdzorg en kindermishandeling

Vakantiereflectie

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successenOnderzoek en ontdek de best haalbare versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.