In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Relatie therapie

ISIMOO Relatietherapie 2.0

Relatietherapie: twee partners, een relatietherapeut en praten maar. Probleem hier, uitdaging daar, conflict voor de zoveelste keer en steeds over hetzelfde. Oplossing A, B en C en tot de volgende keer maar weer.

Wat nou als je (sterk-)gevoelig bent, visueel ingesteld en niet van praten houdt? Of als je het lastig vindt om je gevoel in woorden uit te drukken, kun je dan niet naar relatietherapie? Natuurlijk wel. Maar pak het dan anders aan.

Ik bied ISIMOO Relatietherapie 2.0 aan.

Stel je voor: we zitten in een zaaltje, drinken een kop koffie of thee en bespreken kort het thema dat jullie uit willen zoeken. We zetten praten/denken om in voelen/ervaren en beelden met behulp van materialen het thema uit en gaan aan de slag met de vragen die naar voren komen. Handelend passen we het beeld steeds aan tot een kloppend plaatje ontstaat. De opgedane inzichten zetten we om in concrete punten om mee aan de slag te gaan in het dagelijks leven. 

Het doel? De relatie nieuw leven inblazen, herstel van vertrouwen en veiligheid mogelijk maken en een nieuwe belofte uitspreken om er samen voor te gaan.

Dit lukt niet altijd, dus kan de uitkomst ook zijn dat jullie respectvol uit elkaar gaan. Aan vechtscheidingen doen we niet.  

Deze methode kunnen we ook inzetten voor gezinstherapie, met als doel vertrouwen, veiligheid en erkenning te bereiken. Spannend, inzichtelijk en zinvol.

De sessies duren 1,5 uur per keer en de kosten zijn €175, inclusief BTW. Of kies voor een pakket van 5 gesprekken voor €750.

Interesse? Neem contact op via 06-22454721 of mail naar info@isimoo.com

ISIMOO Relatietherapie 1.0

Durf je bovenstaande niet aan of zie je het niet zitten? Kies dan voor relatietherapie 1.0: bij mij in de praktijk gaan we aan de slag met jullie problemen, issues, uitdagingen. We starten met inzicht krijgen in de patronen die ontstaan zijn. Daarna werken we aan overzicht om vervolgens uit te komen bij uitzicht op verandering.

Het doel is gelijk aan relatietherapie 2.0. De kosten zijn €125 voor een gesprek van een uur en €150 voor 1,5 uur. Kijk voor pakketten bij tarieven.

Interesse? Neem contact op via 06-22454721 of mail naar info@isimoo.com

 

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.