In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Gezinstherapie

Herken je de signalen van sterkgevoeligheid binnen je gezin? Mijn ervaring is dat dit een speciale dynamiek met zich meebrengt. Kiest een gezinslid voor de sterke kant in zichzelf, dan kan hij of zij bepalend of zelfs overheersend worden. Vaak ten koste van de andere gezinsleden. Leeft dat gezinslid vanuit zijn of haar gevoelige kant, dan kan er juist sprake zijn van teruggetrokken gedrag, dat leidt tot spanning, angst en/of paniek.

Ik bied gezinstherapie aan om samen met jullie als gezin te kijken naar de dynamiek en relaties tussen jullie als leden van het gezin. We zoeken naar wat klopt om dat te versterken en we zoeken naar wat niet klopt, om dat zo kloppend mogelijk te maken.

We starten met een ontmoetingsgesprek met de ouder(s). Na een kennismaking en wederzijdse instemming om een traject in te gaan, maken we samen een plan van aanpak. We stemmen af wie wat doet, op welke termijn en hoe we terugkoppelen. Als het nodig is, kan ik collega hulpverleners inzetten in het traject. Wat, hoe en waarom we het doen, we doen het samen.

Laatste Blogs

Intimiteit en schijnintimiteit

Klacht

Hooggevoelig of sterkgevoelig II

Hooggevoelig of sterkgevoelig I

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successen

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.