In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Dag op stap coaching

Sterkgevoeligheid. Herken je je in de vragen en dilemma’s op de menupagina? Wil je hier iets mee, maar heb je geen zin in wekelijkse gesprekken? Spreekt het je meer aan om een korte (6 uur) of hele dag (9 uur) de diepte in te gaan? Dan is Dag op Stap Coaching wat voor jou. We kiezen een gebied uit of we gaan naar mijn favoriete gebied: Balloo/Rolde in Drenthe (dag) of Den Treek bij Amersfoort (korte dag).

Hele dag

We starten met een kennismaking tijdens het ontbijt en we verkennen de coachingvraag. We wandelen veel en nemen rust-, stilte- en reflectiepauzes. Samen onderzoeken en ontdekken we de antwoorden op jouw vragen. We sluiten de dag af met een maaltijd en een plan van aanpak, waar je de volgende dag mee aan de slag gaat. Ik verwerk het geheel in ‘het verhaal van de dag’. We plannen een reflectiegesprek en sluiten daarmee deze dag af.

Korte dag (6 uur)

We starten met een kennismaking in een restaurant onder het genot van een kop koffie of thee. We verkennen de coachingvraag en gaan aan de wandel. We praten, onderzoeken en ontdekken antwoorden op jouw vragen. En we nemen rust-, stilte- en reflectiepauzes. Tijdens een lunch maken we de balans op: waar staan we, hoe ver zijn we en hoe gaan we verder. We hervatten de wandeling. We sluiten af in het restaurant met het maken van een plan van aanpak, zodat jij de volgende dag aan de slag kunt met de opgedane inzichten en uitzichten. Ik verwerk de dag in ‘het verhaal van de dag’. We plannen een reflectiegesprek en sluiten daarmee de korte Dag op Stap Coaching af.

Voor de aanmelding van Dag op Stap Coaching kies je uit de volgende opties:

  • Een korte telefonische kennismaking en afstemming
  • Een ontmoetingsgesprek (kosten: zie tarieven)
  • Je springt in het diepe en maakt een afspraak

De aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling van de factuur. Samen zorgen we ervoor dat jouw leven na deze dag er anders uitziet! Durf jij het aan?

Laatste Blogs

Intimiteit en schijnintimiteit

Klacht

Hooggevoelig of sterkgevoelig II

Hooggevoelig of sterkgevoelig I

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successen

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Frank Odding, psycholoog Amersfoort

Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.