In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Persoonlijke Belevenisreis op weg naar verbinding met je gevoel

Een therapiereis, een retraiteweek, maar dan net even anders:

Persoonlijke Belevenisreis

Achtergrondinformatie:

Ik geloof in afstand, jij ook? 

Ken je die ervaring: 

je gaat weg van huis en je merkt dat de afstand tot je dagelijkse leven letterlijk en figuurlijk groter wordt. Weg uit de hectiek, de sleur, de alledaagse gang van zaken, waarin van alles en nog wat moet: dit, dat en oh ja, ook dat nog. En dan piept de wasmachine, de deurbel gaat, je kind vraagt aandacht. Waar was je ook al weer mee bezig? Wat wilde je ook alweer?

Ken je ook deze ervaring: 

je hebt net een therapie- of coachingsgesprek gehad, je zit nog vol van wat besproken is. Je zet je telefoon weer aan: twee gemiste oproepen en 9 appjes gemist. Je komt thuis en gaat zo weer verder in het oude patroon.

En deze: 

je slaat na je onlinegesprek je laptop dicht en de wasmachine piept, de deurbel gaat, je partner loopt binnen. Zucht.

Zo kan het ook

Je hebt je ingeschreven voor een ISIMOO therapieweek in Nederland, Zweden of Zuid-Afrika (twee weken). Thuis is alles geregeld, jij kunt gaan. Je laat je dagelijkse leven achter je en gaat op weg. Met elke kilometer die je aflegt, vergroot je de afstand letterlijk en figuurlijk: weg van huis, partner, gezin, werk, hectiek, chaos. Tijd voor jezelf, voor jouw proces, jouw heling en herstel. Vanuit afstand de verbinding aangaan met jezelf, je voelen, doen en denken, je lijf, geest en ziel. Na een periode van rust, ruimte, tijd en aandacht ga je met een Plan van Aanpak vol goede moed naar huis en werk terug. Voor vervolggesprekken kun je terecht in Amersfoort en online.

Afstand nemen werkt

Psychische problemen ontstaan in het dagelijkse leven: je gaat op in stress, angst, trauma, je blijft erin hangen en wordt er zo elke keer weer mee geconfronteerd. 

Op het moment dat je afstand neemt, krijg je de gelegenheid anders tegen je dagelijks leven en de ontwikkelde patronen aan te kijken.

Er komt ruimte voor nieuwe inzichten, gevoelens en ingevingen. Die kan je integreren in je persoonlijkheid en zo kan je werken aan psychische gezondheid. Met nieuwe moed en hoop kan je terug naar een ver-nieuw-d dagelijks leven.

Voorbeelden van afstand nemen

In de Bijbel neemt een mij inspirerende Jezus geregeld afstand van zijn taak, bijvoorbeeld om in het nachtelijk donker te bidden. Nelson Mandela leefde noodgedwongen 27 jaar in afstand van de maatschappij om vervolgens een groot president te worden. Bedrijven kennen de zogenaamde ‘heidagen’: in een andere omgeving nadenken over het bedrijf.

Zo zijn er meer voorbeelden te geven van ergens in opgaan en in de problemen raken en afstand nemen en tot oplossingen komen. Ik wens ons toe dat we ons laten inspireren en vanuit afstand komen tot verbinding. Ik geloof erin, jij ook?

Oproep

Hierboven lees je mijn toekomstdroom, ontdekt na een jarenlang proces van groei en ontwikkeling en met behulp van de creatiespiraal. Hoe snel dit werkelijkheid wordt, ligt ook aan jou. Daarom een paar concrete vragen, waarbij ik je vraag om je antwoord(en) te sturen naar info@isimoo.com.

  1. Zie jij de waarde van afstand en zou jij meegaan met een therapiereis? Indien ja, kies je dan voor Nederland, Zweden of Zuid-Afrika? Indien nee: wat houdt je tegen?
  2. Voor Nederland ben ik op zoek naar een veld, liefst afgegrensd met bomen en struiken en liggend aan water, op het terrein van een biologische boer. Wij denken aan het gebied in Drenthe: Uffelte – Havelte – Diever – Dwingeloo en staan open voor alternatieven. Ben jij die boer die interesse heeft? Ken jij zo’n boer? Neem dan contact op via info@isimoo.com. We kunnen dan een belafspraak maken.

Kom maar door: met afstand op weg naar een psychisch gezonde samenleving die gebaseerd is op verbinding.

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

In 5 stappen van klacht naar kracht met onze diensten:

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.