Therapie. Coaching. Training. In eenvoud.

Contact opnemen met Isimoo

Contact formulier

ISIMOO is gesloten in de maand Augustus. Mail gerust alvast, ik neem contact op zodra ik weer aan het werk ga. Je kunt in September al bij me terecht.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact op. Via de telefoon of per e-mail. Net wat je prettig vindt of uitkomt. Als je mail, houd het gerust kort; ik maak graag eerst kennis met jou en daarna met je hulpvraag. Ik reageer in de regel binnen een dag.

Vul hieronder je vraag of opmerking en je gegevens in:Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Contact gegevens

Psycholoog Amersfoort

Frank Odding

Paladijnenweg 136

3813 KE Amersfoort

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.