In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Contact opnemen met Isimoo

Contact formulier

ISIMOO is gesloten tot 24 Augustus. Mail gerust alvast, ik neem contact op zodra ik weer aan het werk ga.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact op. Via de telefoon of per e-mail. Net wat je prettig vindt of uitkomt. Als je mail, houd het gerust kort; ik maak graag eerst kennis met jou en daarna met je hulpvraag. Ik reageer in de regel binnen een dag.

Vul hieronder je vraag of opmerking en je gegevens in:  Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Contact gegevens

  Psycholoog Amersfoort

  Frank Odding

  Paladijnenweg 136

  3813 KE Amersfoort

  Ontvang de nieuwsbrief!

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.