Therapie. Coaching. Training. In eenvoud.

Community van en voor sterkgevoelige mensen

Heb je ontdekt dat je sterkgevoelig bent? En heb je andere sterkgevoelige mensen ontmoet en genoot je van het contact met hen? Of heb je juist behoefte aan contact met andere sterkgevoelige mensen omdat je dit mist? Voel je je onbegrepen en soms in de kou staan? Dat hoeft niet meer, want ik bied:

een online community van en voor sterkgevoelige mensen

Je wordt lid voor €15,-* per maand en krijgt daar een besloten groep voor terug. De community verloopt volgens drie principes: we communiceren echt, oprecht en eerlijk. Wij sterkgevoelige mensen kunnen zo communiceren en wij kunnen dit aan. Hier geniet ik zelf ook dagelijks van, zowel in mijn werk als privé.

Op dit moment bestaat de community uit de volgende rubrieken (‘boards’ genaamd):

  • ‘stel je voor’ – zo leer je je sterkgevoelige medemensen kennen en je laat jezelf kennen
  • ‘updates en nieuws’ – er valt regelmatig nieuws te melden over sterkgevoeligheid
  • ‘stel een vraag’ – je loopt ergens tegen aan en wilt suggesties van anderen
  • ‘deel je succes’ – heb je een succes behaald, we vieren met je mee
  • ‘schrijfopdrachten’ – schrijven is een mooie manier om tot rust, inzicht en verdieping te komen

En je vindt er de volgende groepen:

  • Sterkgevoelige mensen
  • Sterkgevoelige hulpverleners (voor mensen die met mensen werken)
  • Sterkgevoelige jongeren

De community kent nu een basis en het wordt steeds uitgebreider. Dat bedenk ik niet allemaal zelf want we zijn een community van en voor sterkgevoelige mensen. Jullie ideeën en suggesties zijn welkom in de rubriek ‘Kom maar op’. Verwelkom ik je binnenkort online?

De voorgeschiedenis van de Community van en voor sterkgevoelige mensen

Toen ik besloot om Praktijk Frank Odding om te vormen tot ISIMOO was mijn eerste gedachte: ik wil mensen gaan opleiden om zo te komen tot een landelijk dekkend netwerk van ISIMOO-hulpverleners. Ik kwam erachter dat dit mijn oude patroon is: het kleine, grijze muisje dat van hoek naar hoek rent en heel hard piept omdat hij doodsbang is dat iemand op hem gaat staan.

In mijn best haalbare versie associeer ik mij meer met een olifant: groot, sterk en gevoelig. Ik zag eens een beeld hoe een olifant met een grote achterpoot aan haar doodgeboren kalf voelde. Als ik een olifant in mijn achtertuin zou houden, dan komen mensen van overal om dat te zien. Zo zou het gaan met ISIMOO: ik help mensen uit Amersfoort en van veel verder weg. Steeds meer sterkgevoelige mensen weten me te vinden (o.a. vanuit Leeuwarden, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Almelo, Enschede, Emmeloord, Zwolle). Daar ben ik blij mee en God dankbaar voor, ik help jullie graag. Hoe meer sterkgevoelige mensen ik kan bereiken, hoe liever het mij is.

Een virtuele ontmoetingsplek voor sterkgevoelige mensen

Toen kwam ik op een dag op een website van The Huddle. Ik had de manier gevonden om meer mensen te bereiken en met elkaar in contact te brengen. Zo heb ik de ISIMOO Community van en voor sterkgevoelige mensen opgezet. Een virtuele plek waar mensen elkaar online kunnen ontmoeten, waar ze moeilijkheden kunnen delen om ondersteund te worden en waar ze successen kunnen delen. Een warme plek om niet langer in de kou te staan, want dat overkomt sterkgevoelige mensen net iets te vaak.

Lid worden

Je kunt lid worden voor €15,-* per maand. Schrijf je in door hiernaast je naam en emailadres op te geven. Vink aan dat je akkoord gaat met het privacy statement van mijn praktijk. Je krijgt dan je inloggegevens z.s.m. toegestuurd. De factuur volgt aan het einde van de maand.

Tot gauw?

* deze prijs gaat naar beneden, naarmate de community groter wordt.

Laatste Blogs

Het keukentafelgesprek

Wachtlijsten zijn nodig

Walgelijk – over falende jeugdzorg en kindermishandeling

Vakantiereflectie

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successenOnderzoek en ontdek de best haalbare versie van jezelf >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.