Therapie. Coaching. Training. In eenvoud.

Boek ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’

Mijn boek ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’ nadert zijn voltooiing: hij wordt op korte termijn gedrukt. Hij gaat er zo uit zien:

De laatste fase heeft nog best wel tijd en moeite gekost, maar dan heb je ook wat!

In de voorverkoop kost het boek €10, exclusief verzendkosten. Vanaf 1 maart 2019 kost het boek €15,00 exclusief verzendkosten. Wil jij dit boek ontvangen zodra hij leverbaar is? Stuur een mail met je gegevens naar info@isimoo.com.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn boek. Lees daarom als eerste de oproep achterin. Samen maken we er ‘ons boek’ van.

Voorproef

Klik op deze link Voorproef ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’ om een eerste indruk te krijgen van mijn boek. Je ontdekt wat sterkgevoeligheid is en als je bekend bent met hooggevoeligheid en HSP, dan zie je ook de verschillen. Sterkgevoeligheid is vooral een nuchtere variant en daarmee duidelijk onderscheidend van hooggevoeligheid en HSP. Verder lees je het eerste stuk van deel I: sterkgevoeligheid en deel II: grenzen. Als dit naar meer smaakt, schrijf je dan vast in voor het boek ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’. Ik mail je als het boek verschijnt en je krijgt korting op de prijs die dan geldt. Vragen of opmerkingen? Mail (info@isimoo.com) of bel me (0622454721). Hartelijke groet, Frank Odding

Laatste Blogs

Het keukentafelgesprek

Wachtlijsten zijn nodig

Walgelijk – over falende jeugdzorg en kindermishandeling

Vakantiereflectie

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successenOnderzoek en ontdek de best haalbare versie van jezelf >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.