In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Boek ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’

Mijn boek ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’ is beschikbaar. Bestel hem via info@isimoo.com. Het boek kost €17,50 en bij verzending betaal je €3,00 verzendkosten. Cliënten betalen €15.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn boek. Lees daarom als eerste de oproep achterin. Samen maken we er ‘ons boek’ van.

Voorproef

Klik op deze link Voorproef ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’ om een eerste indruk te krijgen van mijn boek. Je ontdekt wat sterkgevoeligheid is en als je bekend bent met hooggevoeligheid en HSP, dan zie je ook de verschillen. Sterkgevoeligheid is vooral een nuchtere variant en daarmee duidelijk onderscheidend van hooggevoeligheid en HSP. Verder lees je het eerste stuk van deel I: sterkgevoeligheid en deel II: grenzen. Als dit naar meer smaakt, bestel dan het boek via info@isimoo.com. Of bel me (0622454721). Hartelijke groet, Frank Odding

Laatste Blogs

Wat perfectionisten vergeten

Schuldgevoel en spijt

Coronapakket

‘Ik zag zijn potentie en ik heb het tot mijn missie gemaakt om dat eruit te halen’

Word community lid

Van en voor sterkgevoelige mensen
Steun elkaar en vier samen successen  Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

  Maak een afspraak

  Frank Odding, psycholoog Amersfoort

  Heb jij last van je sterkgevoeligheid en wil je hulp, meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over sterkgevoeligheid of wil je hulp bij het kiezen van een product, bel dan met Frank Odding, psycholoog te Amersfoort: 06 22 45 47 21.

  Ontvang de nieuwsbrief!

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.