In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Op zoek naar verbinding met je gevoel

Hooggevoeligheid zweverig?

Ben jij hooggevoelig en wil je het eigenlijk niet weten omdat je het zo zweverig vindt? Bekijk tien websites over hooggevoeligheid en negen van de tien zijn inderdaad niet echt down to earth. Dat kan anders.

Sterkgevoeligheid

Door wie ik ben en dankzij een aantal cliënten ontdekte ik een subcategorie in de wereld van hooggevoeligheid: sterkgevoeligheid. Sterkgevoelige mensen hebben een sterke kant, die meestal voorop staat en waar je als eerste kennis mee maakt. En ze hebben een gevoelige kant, die naar voren komt, als sterkgevoelige mensen zich vertrouwd voelen bij je. Dan openen ze zich en zie je ze zoals ze werkelijk zijn.

Nuchterheid in de wereld van hooggevoeligheid

Wat mij betreft weg met het zweverige, gewoon twee poten in de klei en als basisuitgangspunt: ook jij mag er zijn. Relaties, teams en organisaties worden beter als sterkgevoelige mensen er deel van uitmaken en zichzelf mogen zijn.

Dit is waar ik me op een nuchtere manier met hart en ziel voor inzet. Middels therapie, coaching en trainingen. En als schrijver, binnenkort verschijnt mijn boek ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’ (Lees hier de Voorproef ‘Sterkgevoelige mensen en grenzen’). Ook heb ik een online ontmoetingsplek voor sterkgevoelige mensen opgezet. Omdat therapie gelukkig niet altijd nodig en omdat het prettig is om te sparren met mede sterkgevoelige mensen.

Grenzen

Het kernprobleem van sterkgevoelige mensen is meestal ‘grenzen’. Dat is mijn tweede specialiteit geworden: diepgaande kennis en ervaring met grenzen in en tussen mensen. Dit is het onderwerp voor mijn tweede boek: ‘Grenzen’. Onze Westerse maatschappij is zo langzamerhand behoorlijk ‘grenzenloos’. Dirk de Wachter schreef daar een prachtig boek over: ‘Borderline Times’. Mijn boek wordt een antwoord op dat boek. Om dit serieus aan te pakken, ontvang ik op donderdag overdag geen cliënten, dan schrijf ik.

Afspraak

Wil je een afspraak maken voor een ontmoetingsgesprek om te kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Mail naar info@isimoo.com of bel me op 06-22454721.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderzoek en ontdek wat je gevoel je wil vertellen >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.