In Samenwerking Inspireren Met Onderzoeken en Ontdekken
Intuïtieve therapie in eenvoud

Coronapakket

Crisis

We leven in een crisis, het zou echter pas echt een crisis zijn als we niets van deze ervaring leren en met dat inzicht iets doen. En de eerste voortekenen dat dit zal gebeuren zijn er al: de maatregelen zijn nog maar net versoepeld en de eerste files staan er weer. Alsof er niets is gebeurd. Ik ben er sowieso van overtuigd dat het merendeel van de bevolking over zal gaan tot de orde van de dag, zodra dat mogelijk is. Ben jij het met me eens of kijk je hier anders tegenaan?

Verandering

Ik heb zelf een aantal maatregelen genomen, waar ik op kwam naar aanleiding van de rust in Coronatijd. Mijn werk liep aardig door, vergaderingen gingen in eerste instantie niet door en ook een cursus waar ik aan begonnen was, werd gecanceld. Toen op een morgen kreeg ik een ingeving: waarvoor ben ik op de wereld gezet? Mijn intuïtieve antwoord: diepgaande kennis m.b.t. sterkgevoeligheid en grenzen, daar moet en wil ik wat mee. Ik stelde mezelf een vraag: wat heb ik hiervoor nodig? Rust en tijd en minder afleiding was mijn antwoord. Ik geef nu mijn leven vorm volgens deze richtlijn en dat bevalt me prima. Steeds meer zaken vallen op hun plek, of juist niet, dat zijn dan dingen die ik wegdoe, waar ik mee stop of niet meer aan begin. Zo kom ik bij een belangrijke zin, die collega Jan van www.klopthet.nl maakte: ‘Als het klopt, stroomt het’. Deze zin kun je ook omdraaien en dan blijft hij kloppend: ‘Als het stoomt, klopt het’. 

Ontwikkelen

Nu ben ik psycholoog en ik heb, mede dankzij studies, mezelf behoorlijk ontwikkeld en die ontwikkeling stroomt nog steeds door (misschien is kabbelt een kloppende woord, is ook wel zo rustig). Ik weet niet precies wie jij bent en wat jij doet, maar ik kan me zo voorstellen dat de dagen omvliegen, er zo weer een week voorbij is en je maar doorgaat op de ooit ingeslagen weg.

Aanbieding

Daarom doe ik je dit aanbod:

Coronapakket: 3 gesprekken van €270 voor €199.

Doel: samen onderzoeken en ontdekken welke aanpassingen je in je leven kunt doen om op een gezonde, energieke en vitale manier je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. 

Contact

Sta je oppervlakkig in het leven en wil je een paar tips en adviezen, dan ben je bij mij niet aan het goede adres. Ben je bereid je open te stellen, dieper te kijken en actie te ondernemen, dan ben je welkom. Bel me op 06 22454721 of mail naar info@isimoo.com. Vermeld dan in de onderwerpregel ‘coronapakket’. Tot zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderzoek en ontdek de kloppende versie van jezelf >

Maak een afspraak

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws over sterkgevoeligheid.